Ohjelmisto

Käytävägalleria

Imatralainen Lidia Pöllänen on kotoisin Vienan Karjalasta Venäjältä. Hän on syntynyt karjalaisessa kylässä Jyskyjärvellä Kalevalan piirissä.

Karelia-sali

Jo useamman vuoden ajan ympäri Suomen QUEENin musiikin ilosanomaa levittänyt The Miracle - A Night with Queen -musiikkishow lähtee syksyllä 2021 jälleen konserttisalikiertueelle.

Karelia-sali

Naiskuoro Imatran Impien ja Vuoksen Neiet -tyttökuoron yhteinen joulukonsertti Tonttuovi virittää koko perheen joulutunnelmaan. Paljon musiikkia ja tanssiakin sisältävä Anne Kautosen käsikirjoittama näytelmällinen joulukonsertti kertoo mm.

Karelia-sali

Laura Voutilaisen pitkään odotettu kiertue Mitähän Seuraavaks? starttaa marraskuussa Oulusta. Kesällä 2021 julkaistavan Laura Voutilaisen uuden singlen nimi ei valikoitunut suinkaan sattumalta myös tulevan kiertueen teemaksi ja nimeksi.

Karelia-sali

Naiskuoro Imatran Impien ja Vuoksen Neiet -tyttökuoron yhteinen joulukonsertti Tonttuovi virittää koko perheen joulutunnelmaan. Paljon musiikkia ja tanssiakin sisältävä Anne Kautosen käsikirjoittama näytelmällinen joulukonsertti kertoo mm. vanhusten yksinäisyydestä ja nykyihmisen kiireestä.