Virran infokartta

Kävijäinfo

Aukioloajat

KESÄN AUKIOLOT:
Avoinna 3.6.-14.6. ma-pe klo 8-16.
Suljettu 14.6.-4.8., auki vain tapahtumien aikana.

Konserttitalo on avoinna arkisin klo 8-20, viikonloput ja arkipyhät 1 tunti ennen tapahtuman alkua.

Kirjaston, Virta-opiston, museoidenKäytävägallerian ja Kahvila Virran aukioloajat löydät niiden omilta sivuilta.

Terveysturvallisuus

Tapahtumat järjestetään Virrassa terveysturvallisesti. Noudatathan seuraavia ohjeita:

-Älä tule Kulttuuritalo Virtaan jos sinulla on kipeä olo tai infektio-oireita.
-Pidä riittävä turvaväli, kaikille riittää hyvin tilaa.
-Muista hyvä käsihygieniä pesemällä kädet, tarjolla on myös käsidesiä.
-Yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaan.

Saapuminen

Kulttuuritalo Virtaan pääset sujuvasti suoraan valtatie kuudelta tai kävelemällä Imatran rautatieasemalta.

Pysäköinti

Kulttuuritalo Virran ja kaupungintalon piha-alueella on runsaasti maksutonta paikoitustilaa. Muistathan kuitenkin parkkikiekon.

Naulakkopalvelut

Kulttuuritalo Virran tapahtumien naulakkopalveluista vastaa Imatran Musiikkiluokkien Tuki ry. Naulakko on poikkeustilanteita lukuunottamatta tapahtumissa aina maksullinen. Naulakkomaksu on 1 € ja maksuvälineinä käy käteinen tai MobilePay.

Esteettömyys

Tiloihin on esteetön pääsy ja saleissa on induktiosilmukat. Jokaiseen Karelia-salin tapahtumaan on saatavilla rajoitettu määrä (10 kpl) pyörätuolipaikkoja, 4 paikkaa permannolla ja 6 paikkaa parvella. Paikat on varattava etukäteen Imatran kaupungintalon asiakaspalvelun lipunmyynnistä tai numerosta 020 617 6647

Kuvaaminen

Kulttuuritalo Virran sisällä saa kuvata vain omaan käyttöön. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa. Muistathan, että joissakin tapahtumissa kuvaaminen on kokonaan kielletty, mutta siitä mainitaan aina tapahtuman alussa.

Anniskelu

Kahvila Virran ravintolatila, 2. ja 3. kerroksen aulatila ovat anniskelualuetta. Myös Karelia-salin parvi on anniskelualuetta. Huomioithan että parvelta ei voi poistua kesken tapahtuman hakemaan lisää alkoholia. Mahdollisella väliajalla tarjottavia voi ostaa lisää.

Ikärajat

Tapahtumamme ovat erilaisia ja järjestäjäkohtaisesti niissä voi olla erilaisia ikärajoja. Lähtökohtaisesti kaikki tapahtumat ovat kuitenkin ikärajattomia, ikärajallisissa tapahtumissa tieto ilmoitetaan aina erikseen tapahtuman omissa tiedoissa, paitsi Karelia-salin parvi joka on aina oletusarvoisesti K-18 alue (pl. lasten tapahtumat ja konsertit).