Yona keskellä kuvaa keltaisessa paidassa

Yona

Suomalaisen taidepopin supertähti Yona esiintyy Kulttuuritalo Virrassa lauantaina 11. helmikuuta!

Yona suuntaa yhtyeensä kanssa talvikiertueelle helmikuussa 2023 ja esiintyy sen myötä Imatran Kulttuuritalo Virrassa lauantaina 11. helmikuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa maanantaina 14. marraskuuta klo 10:00.

Laulaja-lauluntekijä Yona on suomalaisen taidepopin supertähti. Kameleonttimainen artisti on julkaissut 12-vuotisella urallaan yhteensä 8 studioalbumia, joista uusimman 'Uni johon herään' (2021) yhdessä Espoon kaupunginorkesterin Tapiola Sinfoniettan kanssa.

Koko kansalle Yona tuli tunnetuksi yhtenä syksyn 2022 Vain elämää -kauden yllätyksellisimmistä tähdistä. Määrätietoisesti kuulijakuntaansa kasvattaneelle Yonalle on myönnetty uransa varrella mm. arvostettu Teosto-palkinto, kaksi Emma-palkintoa sekä Vuoden tapahtuma -palkinto loppuunmyydystä levynjulkaisukonsertistaan Helsingin Musiikkitalossa. Artisti oli uudesta albumistaan ehdolla myös korkeatasoista luovaa ja esittävää säveltaidetta palkitsevan Pohjoismaisen neuvoston musiikkipalkinnon saajaksi.

Yonan musiikissa tyylilajit ja vuosikymmenet limittyvät persoonallisen ajattomalla tavalla. Artistin energiset live-esiintymiset ovat tunnettuja heittäytymisestä, taidokkaasta soitosta ja laulusta, isoista tunteista sekä mukaansatempaavasta draaman kaaresta.

Lisätiedot

La 11.2.2023 19.00
Karelia-sali

Hinta

Normaali

  • 36 EUR

K-18 Normaali

  • 36 EUR

(Lipun hinta toimituskuluineen alkaen.)