Bändin jäsenet rivissä

UNIKLUBI - 8 - levyn julkaisukiertue

Uniklubi nousi suuren yleisön tietoisuuteen 2004 hitillään Rakkautta ja piikkilankaa. Samana vuonna julkaistiin Uniklubin debyyttialbumi Rakkautta ja Piikkilankaa. Yhtye myi debyyttialbumillaan reilusti platinaa ja pokkasi samana vuonna Emma-pystin parhaana rock-tulokkaana.

Kakkosalbumi Kehä julkaistiin 2005, ja se jatkoi esikoisalbumin viitoittamalla tiellä yltäen niin ikään platinakantaan. Bändin seitsemäs studioalbumi Ajan piirtämät kasvot ilmestyi syksyllä vuonna 2020, ja oli Emma-ehdokkaana Vuoden rock-albumi kategoriassa.

Yhtye julkaisee uransa kahdeksannen studioalbumin maaliskuussa. Uuden albumin ennakkomyynti alkoi tiistaina 20. joulukuuta. 8-niminen levy julkaistaan 3. maaliskuuta.

"-Meidän uusin albumi kantaa nimeä 8 (kahdeksan). Vaikka 8 onkin maaginen luku, niin se on myös meidän kahdeksas studioalbumi. Menemättä sen enempää numerologian maailmaan, tuntuu uskomattomalta, että jälleen ollaan saatu albumillinen hyvää suomirokkia yksiin kansiin. Kilsat ei tunnu missään, vaan askel vain kevenee kohti kevään keikkoja." Uniklubin keulakuva Jussi Selo kertoo fiiliksistään.

Yhtyeen tulevalta levyltä on kuultu jo esimakua suosittujen Jos tähän jään, Hetken olen vapaa, Hehkuvia kipinöitä ja Sammuttamaton-sinkkujen myötä.

Edellisen Ajan piirtämät kasvot -albuminsa myötä Uniklubi oli ehdolla Emma Gaalassa Vuoden rock -kategoriassa. Lisäksi Uniklubi oli mukana Vuoden kotimainen yhtye/artisti -yleisöäänestyksessä.

Niin ikään Rauli Eskolinin tuottama yhtyeen edellinen levy Ajan piirtämät kasvot oli menestys sekä radioissa että suoratoistopalveluissakin. Levyn suurimpiin hitteihin kuuluvat kappaleet Huojuva silta ja Bailaten koko elämä, jotka ovat striimanneet kultaa.

 

Lisätiedot

La 18.3.2023 19.00
Karelia-sali
Kesto:
2 h 15 min sis. väliajan

Hinta

Normaali

  • Kat1: 32.5 EUR
  • Parvi k-18: 28.5 EUR

Pyörätuoli + saattaja

  • Kat1: 32.5 EUR
  • Parvi k-18: 28.5 EUR

(Lipun hinta toimituskuluineen alkaen.)