mainoskuva jossa on paljon esiintyjiä

Teija Immosen juhlakonsertti 60 + 22

Teija Immonen juhlistaa 60-vuotissyntymäpäiväänsä juhlakonsertilla. Juhlakonserttiin yhdistyy myös kaksi vuotta pandemian takia siirtynyt 20-vuotisjuhlakonsertti: Teija aloitti sivutoimisena soiton- ja laulunopettajana vuonna 2000 muutettuaan takaisin Suomeen.

Juhlakonsertissa esiintyvät solistisesti Tangokuningatar Maria Tyyster, Tango Nuoret Veera Vento ja Veeti Tikkanen, Tangojuniori Wilma Kontro, Voice of Finlandissa kilpaillut Emma Purhonen, SM-Karaoken voittaja Pia Helveranta sekä Tangojuniorikilpailun semifinalisti Venla Laakso.

Solistisesti esiintyvät myös Teijan ensimmäinen eteläkarjalainen lauluoppilas Sirkku Hynninen ja Slow Down Trion perustajajäsen Jari Turunen.

Konsertissa esiintyvässä harmonikkakvartetissa on mukana Virve Jääskeläinen, joka aikanaan kysyi Teijaa ottamaan osan omista opetustehtävistään ja sai näin alulle jo yli 20 vuotta kestäneen opettajauran. Myös mieskvartetti ja Lauluyhtye Virtaus esiintyvät konsertissa. Säestyksestä huolehtii juhlaorkesteri kapellimestarinaan Seppo Äijö.

Lisätiedot

Su 11.9.2022 16.00
Karelia-sali
Kesto:
n. 2 h sis. väliajan

Hinta

Normaali

  • 23.5 EUR

Lapset alle 16 v.

  • 14 EUR

(Lipun hinta toimituskuluineen alkaen.)