kaksi henkilöä tanssin pyörteissä

STORM OF LOVE

Me kaikki kuulemme mielipiteitä rakkaudesta.Sanotaan, että nuorena sekoitat intohimon rakkauteen. Voiko olla, että todellisella rakkaudella olisi joku ikä?

Tämä teos on rakkaustarina kahdesta hullusti rakastuneesta nuoresta tanssijasta. Oikukas kohtalo saattaa heidät murrosiässä yhteen ja aiheuttaa heidän suhteeseensa suuria ongelmia. Riitoja, vieraantuneisuutta, julmuutta, mustasukkaisuutta, myrkyllisyyttä, mutta samalla myös paljon intohimoa, läheisyyttä, halua, rakkautta ja yksilöllisyyttä suhteessa rakkauteen. Voiko olla, että nämä kaksi nuorta ovat todella rakastuneita vai johtuuko kaikki vain iästä ja hetken mielijohteesta?

Tämä on tarina, jossa yritämme ilmaista rakkauden metaforaa voimalla, hallinnan puutteella ja myrskyn aiheuttamilla vahingoilla. Se ei ole koko rakkauden määritelmä, sillä jos me rajoittaisimme sitä, se ei heijastaisi koko elämää...Voisiko olla, että myrskyn jälkeen tyyntyy…

‘Storm of Love’ on tarina puhtaasta rakkaudesta intiimissä ilmapiirissä, täynnä voimaa. Tanssi ylistää jokaista maisemaa ja vie meidät perinteisten ja arvostettujen tanssityylien paloon - tango, la soleà, buleriàs,alegrias, … Rakkaus ja intohimo paljastuvat joka askeleella, jokaisessa hiljaisuudessa, jokaisessa musiikkia täynnä olevassa liikkeessä, jokaisessa kävelyssä.

Kitara: Jordi Centeno

Laulu: Rafael Bueno

Huilu ja saksofoni: Rafael Palomares

Tanssijat: Paula Reyes and David Gutierrez

Ohjaus: David Gutierrez

Valot: Daniel Pecellin

Musiikki: Rafael Palomares and Jordi Centeno.

Koreografia: Paula Reyes

Puvut: Hokerty Men

Lisätiedot

To 27.7.2023 19.00
Karelia-sali
Kesto:
n. 90 min, ei väliaikaa

Hinta

Normaali

  • 29 EUR

Eläkeläinen, Opiskelija, Lapsi, Työtön, TeMen ja Uniman jäsen

  • 25.01 EUR

K-18 parvi, normaali

  • 29 EUR

K-18 Eläkeläinen, Opiskelija, Lapsi, Työtön, TeMen ja Uniman jäs

  • 25.01 EUR

(Lipun hinta toimituskuluineen alkaen.)