Konsertin mainoskuva

Onnelliset

Suomalaisten suosikit - Lauluviihteen helmiä.

Kevyttä klassista ja klassista kevyttä kuullaan kun Mari Palo ja Hannu Lehtonen tulkitsevat lauluviihteen helmiä. Juuri niitä, joita suomalaisetovat eri vuosikymmenillä halunneet kuunnella. Ja monet lauluista ovat jääneet ikisuosikeiksi. Vaikkapa Annina kansallisromantiikan aarrearkusta tai Viljalaulu operetin kultavuosilta. Ilta skanssissa vie mietteet sotavuosiin ja Vanhan veräjän luona soi kun elämä alkoi seestyä.

Paul Anka toi kansainvälisen teinipopin Suomeen. Laulelmalyriikan viestikapula siirtyi Repeltä Junnulle ja kohta soi kaikkialla myös Myrskyluodon Maija. Suomitangon rinnalla suostuttiin innostumaan argentiinalaisestakin tyylistä. Ovathan latinalaisrytmit yli vuosikymmenien toki kiehtoneet meitä.

Siispä näissä tunnelmissa tervetuloa Hopeisen kuun loisteeseen, West side storyn sävelten maisemaan tai kuulemaan oman aikansa  herkkää laulelmaa Otsin, Baddingin, Chydeniuksen tai Streisandin tyyliin.

Ja pianon ääressä on Seppo Hovi tarinoiden musiikin taustoista ja vähän muustakin. Muistojen säveliä ja mukavaa yhdessäoloa.

Esiintyjät:
Mari Palo, laulu.
Hannu Lehtonen, laulu ja saksofoni.
Seppo Hovi, piano ja tarinat.

Lisätiedot

La 25.3.2023 15.00
Karelia-sali
Kesto:
n. 2 h sis. väliajan.

Hinta

26 € (ryhmät) / 30 €