Mariska kyykyssä ikkunan edessä

Mariska

Vuoden 2022 Reino Helismaa -palkinnolla palkittu Mariska julkaisi yhdeksännen albuminsa 14.10. Levyltä on saatu kuulla ennakkoon singlet Sit kun mul on sut, Piste, Pienii fiiliksii -duetto Pate Mustajärven kanssa ja lähes platinaa striimannut radiohitti Terveisin Doris.

Tulevan albumin rakentaminen on ollut Mariskalle käänteentekevä prosessi. Biisit kirjoitettiin hurjissa, lentoonliihottavissa sessioissa Jouni Aslak Raatikaisen ja Väinö Walleniuksen kanssa, silloin kun korona kovimmin kuritti.

”Intohimo, vapaus ja uskallus, noihin sanoihin kiteytyy tuleva levyni. Jokainen studioilta oli täynnä ystävyyttä, innostusta ja taikaa, joka kuuluu myös albumilla. Kaikki palaset vaan loksahtivat paikoilleen ja tekeminen tuntui rikollisen hauskalta”, Mariska kuvailee.

Mariskan yhtyeessä soittavat biisintekijänäkin toimiva Jouni Aslak (kitara), Antti Kokkola (kitara, viulu, koskettimet), Harri Rantanen (basso) ja Juha Räsänen (rummut).

Laulaja-lauluntekijä Mariskan jo kaksikymmentä vuotta kestänyt ura suomalaisen populaarimusiikin parissa on ollut menestyksekäs. Hänet tunnetaan muun muassa hiteistä Kukkurukuu, Liekki ja Minä liityin sinuun. Monipuolinen Mariska on myös julkaissut runoteoksia, toiminut kääntäjänä ja ansioitunut useiden muiden artistien megahittien sanoittajana.

Lisätiedot

To 6.4.2023 19.00
Karelia-sali
Kesto:
n. 70 min ei väliaikaa

Hinta

Normaali

  • 35 EUR

K-18 Normaali

  • 35 EUR

(Lipun hinta toimituskuluineen alkaen.)