Maria Lund, Mikael Konttinen ja Tero Lindberg yhteiskuvassa
Tapahtuma on peruttu

Kaunotar ja kulkurit - Lemmenloruja

Maria Lund, Mikael Konttinen ja trumpetisti Tero Lindberg yhteiskiertueelle keväällä! Maaliskuussa käynnistyy varsin ainutkertainen kiertue, kun laulajat Maria Lund ja Mikael Konttinen yhdistävät voimansa trumpetisti Tero Lindbergin ja hänen yhtyeensä kanssa.

Maria Lund ja Mikael Konttinen nousevat konserttitalojen lavoille yhdessä kuusihenkisen viihdeorkesterin kanssa. Luvassa on suuria viihdelauluja niin Suomesta kuin muualta sekä ikivihreitä iskelmiä ja tanssimusiikkia 1960-luvun hengessä. Erityisen mausteensa konsertteihin tuovat trumpetisti Tero Lindberg ja maamme kärkimuusikoista koostuva orkesteri.

Lindberg seuraa sielukkaalla soitollaan vahvasti legendaarisen Jörgen Petersenin jalanjälkiä. Kultaiseksi Trumpetiksi kutsuttu Tero Lindberg on tullut tunnetuksi muun muassa MTV:n Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelman sovittajana/trumpetistina sekä Dallapé-orkesterista ja Paula Koivuniemen yhtyeestä. Hän on levyttänyt myös kaksi sooloalbumia: Kultaisen trumpetin paluu ja Kultainen trumpetti iskee jälleen.

Kiertueen tuottaa MagnumLive.

Lisätiedot

Pe 8.3.2024 19.00
Karelia-sali
Kesto:
2 h 20 min sisältäen väliajan

Hinta

Normaali

  • 46.5 EUR

K-18 parvi

  • 46.5 EUR

Ryhmä minimi 20 hlöä

  • 43 EUR

K-18 ryhmä

  • 43 EUR

(Lipun hinta toimituskuluineen alkaen.)