nainen ja mies areenalla

CARMEN, Barcelona Flamenco Ballet

Barcelona Flamenco Ballet (BFB) käsittelee Carmenin myyttiä. Tämä uusi toisinto Bizet'n tuotannosta tuo flamencosta esiin uusia elementtejä, jotka olivat aiemmin tuntemattomia ja ylittää sen perinteisen käsityksen, johon tanssi on historiallisesti luokiteltu, mukauttaa sen nykypäivään ja nyky-yhteiskunnan todellisuuteen.

Arvot, joiden vuoksi Carmen on aikamme nainen, sekä flamencomusiikin ja baletin omaleimaisuus, joka on luonteeltaan juuri David Gutierrezille ominainen, asettaa ohjaaja teoksen uuteen paradigmaan 21. vuosisadan universaalista myytistä ja flamencosta. Esitys sekoittaa uusinta flamencolaulua alkuperäiseen musiikkiin. Oopperalaulu ja Bizet'n musiikki sekoittavat perinteisempiä sointujaan innovatiiviseen jazz- ja flamencolauluun.

Koreografiat yhdistävät flamencobaletin universumit vaikuttavaan jalkatyöhön sekä modernin ja nykytanssin tuoreisiin vaikutteisiin. Mériméen hahmot, Bizet'n musiikki ja BFB:n flamenco yhdistyvät yleisölle avoimeksi show'ksi. Oopperan, flamencon, tanssin, musiikin, teatterin ja yleensä esittävien taiteiden ystävät löytävät uuden esteettisen kokemuksen tästä Carmenista, jossa kulttuurien ja tunteiden sekoitus avaa ovet 21. vuosisadan taiteelle.

Traileri

Lisää tietoa

Lisätiedot

Pe 26.7.2024 19.00
Karelia-sali
Kesto:
90 min, sisältäen väliajan

Hinta

Normaali

  • 57 EUR

Eläk., Opisk. Nuori alle 16 v., Työtön, TeMen ja Uniman jäsen

  • 51.5 EUR

K-18 parvi, normaali

  • 57 EUR

K-18 Eläkeläinen, Opiskelija, Työtön, TeMen ja Uniman jäs

  • 51.5 EUR

(Lipun hinta toimituskuluineen alkaen.)