Vesterinen Yhtyeineen promokuva

Vesterinen Yhtyeineen: Meissä asuu elämä

Vesterinen Yhtyeineen vie Meissä asuu elämä -levynjulkaisukiertueensa konserttisaleihin keväällä 2022
 
Huhtikuussa uuden Meissä asuu elämä -albumin julkaissut Vesterinen Yhtyeineen jatkaa levynjulkaisukiertuettaan keväällä 2022. Kesällä festareita kiertänyt ja syksyllä klubeilla soittanut kymmenhenkinen yhtye vie kiertueensa seuraavaksi konserttisaleihin ympäri Suomen. Kiertue saapuu Imatran Kulttuuritalo Virtaan keskiviikkona 16. helmikuuta.
 
Vesterinen Yhtyeineen esittää konserttisaleissa massiivisen, lähes kahden tunnin show’n, joka vie yleisön tunnelmasta toiseen aina riehakkaasta soiton riemusta liikutuksen partaalle. Konserteissa ei ole väliaikaa, vaan bändi on suunnitellut upean kokonaisuuden ilman taukoja tunnelman ja jännityksen ylläpitämiseksi.
 
Suoraan Suomen virallisen albumilistan toiseksi noussut Meissä asuu elämä -albumi on komea kokonaisuus koskettavia tarinoita, upeita sävellyksiä ja komeita sovituksia isolla jengillä tarjoiltuna. Albumin singlejulkaisut Kolme hyvää vinkkiä ja Rodeo ovat nousseet molemmat radiosoittoon valtakunnallisesti.
 
Vesterinen Yhtyeineen on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin vuosikausien ahkeralla keikkailulla ja lukuisten hittibiisien myötä. Yhtye on vuosien saatossa löytänyt omaleimaisen ja hienon soundin, joka ammentaa välillä ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoista, välillä slaavilaisesta synkkyydestä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Kukaan ei koskaan, Tummilla teillä ja Onnellinen mies.
 
Vesterinen Yhtyeineen Facebookissa, Instagramissa, Spotifyssa
Katso kaikki tulevat keikat osoitteesta: https://vesterinenyhtyeineen.fi/keikat/

Lisätiedot

Ke 16.2.2022 19.00
Karelia-sali
Kesto:
n. 2h, ei väliaikaa

Hinta

Normaali

  • 39.9 EUR

(Lipun hinta toimituskuluineen alkaen.)