Koko bändi kuvassa

AKI HONKATUKIA 50V VOL 2

Näyttelijä-laulaja Aki "Axa" Honkatukia juhli lokakuussa 2019 pyöreitä vuosiaan konsertilla Syvänmerensukeltajat-bändin kanssa. Lokakuun keikka myytiin loppuun lähes heti, joten yleisön pyynnöstä esitetään 50v-konsertti vol 2.

Axa on nähty vuosien varrella Teatteri Imatrassa useiden musiikkinäytelmien pääroolissa, kuten Rauli Somerjoen, Elvis Presleyn, Juice Leskisen ja Irwin Goodmanin. Juhlakonsertissa vol 2 kuulemme em. kappaleita, mutta myöskin muita Axan valitsemia hänelle henkilökohtaisesti tärkeitä kappaleita. 

Ystävät ja rakkaat katsojat, on aika juhlia musiikin parissa tänä iltana. 50-vuotta elämää, ja melkein puolet siitä teatterin palveluksessa. Ammatti, josta olin lapsena haaveillut ja sitä kohti pyrkinyt toteutui täällä Imatralla. Kiitos luottamuksesta teatterinjohtajat ja koko henkilökunta. Ja kiitos perheelle jaksamisesta tälläisen kaihomielen kanssa.

Bändi jonka kanssa saan tänään lavalla olla, Syvänmerensukeltajat, iso kiitos. Tämä bändin jokainen soittaja on rautainen ammattilainen.

Tervetuloa kaikille, rakkaudella Axa.

Musiikki on elämys, joka ei koskaan katoa, koska muistot elävät niiden mukana.
- Cisse Häkkinen

Lisätiedot

La 28.5.2022 16.00
Karelia-sali
Kesto:
n. 2 h sis. väliajan

Hinta

Normaali

  • 27 EUR

(Lipun hinta toimituskuluineen alkaen.)